2013年8月9日星期五

Tips voor het kiezen van trouwjurken

snowboots

Tips voor het kiezen van trouwjurken Ongetwijfeld een van de meest opwindende delen van het plannen van een bruiloft is het uitzoeken van de jurk die u op uw grote dag zult dragen. Maar met zo veel stijlen en ontwerpers om uit te kiezen, waar moet je beginnen? Hier zijn enkele tips om te overwegen, rekening houdend met stijl, vorm van het lichaam, en andere factoren.
Hoe formeel wil je heen?
Het kiezen van Wedding DressesBelieve het of niet, kunt u een aantal verschillende jurk stijlen aan te passen aan een formeel huwelijk, en hetzelfde geldt voor een meer informele setting, soms is het de stof snowboots kinde of een andere soortgelijke detail dat is belangrijker dan de jurk vorm! In de regel, als je iets draagt ​​met een zeer lange trein, veel prachtige kralen, een heel chic vorm zoals een zeemeermin silhouet, of iets gemaakt van een zeer luxe stof als zijde, zal het gevoel zijn meer formeel. Sommige stijlen, zoals een klassieke A-lijn, kan worden gemaakt informeler met stoffen zoals oogje kant. En als je het dragen van een cocktail-lengte jurk, zal het voelen beter geschikt voor een meer ontspannen bruiloft sfeer (zoals een tuin bruiloft) dan een black-tie-instelling kathedraal.
Naar wit of niet wit?
Verblindende sneeuw wit zouden de heersende trend te zijn, maar het is niet per se de meest vleiende. Proberen op verschillende tinten van wit in verschillende soorten verlichting om te zien of u in helder wit, linnen, of zelfs een ivoor of ecru schaduw beter zou uitzien. Als je denkt van kelderen in met een gekleurde jurk, vraag jezelf af: zal ik hou nog steeds van deze beslissing in veertig jaar? Als het antwoord is "misschien niet", zou je beter af met een kleurrijk accessoire, zoals schoenen of een lint sjerp.
Welke accessoires kiest u?
Sommige bruiden willen worden blinged, terwijl anderen liever een eenvoudiger uitstraling. Als je jurk is zeer sierlijke, zult u niet wilt stapel op edelstenen en een uitgebreide sluier, die net zal afleiden van het. Maar als je het dragen van een zeer eenvoudige jurk, kunt u extra's, zoals een vintage tiara, kleurrijke bruiloft schoenen, of een breed lint sjerp voegen. Een toga leverancier als JJs House zal beschikken over een verscheidenheid van stijlen jurk en accessoires om uit te kiezen, dus bookmark uw favorieten en vergelijk ze later op.
Wat is je lichaam het type?
Hoe je je voelt als je in de spiegel kijkt is het belangrijkste ding, maar er zijn een paar body richtlijnen te overwegen. Strapless jurken vlakker bijna alle vrouwen, maar als je breder bent is het belangrijk om te zoeken naar een schat hals om te voorkomen dat het toevoegen van breedte. Big-kapotte vrouwen moeten zeker een stijl die zal zorgen voor een ondersteunende beha, terwijl kleinere bovenlijf vrouwen voorzichtig iets voorgevormde die niet zal passen in de buste moet kiezen.
Wilt u meer dekking tot boven, pure kanten mouwen, off-the-shoulder stijlen of zelfs een fancy schouderophalen zijn goede opties die niet truttig zal kijken. Baljurken, A-lijn stijlen en corseted toga's zijn vleiend op bijna alle lichaamstypes, maar petite vrouwen moeten voorzichtig zijn met al te volumineus baljurken, die overweldigend kunnen worden weergegeven op een klein frame zijn. Als je peervormig, wees voorzichtig van vormeloze scheden.
Wat zal de trouwlocatie zijn?
Of uw bruiloft buiten zal zijn of de binnenkant is belangrijk, maar als je meteen zal gaan van de bruiloft tot een volle receptie, het is ook belangrijk om na te denken over de vraag of je nog steeds in je jurk op het feest. Zal je een tweede, eenvoudiger jurk die u zal toestaan ​​om te eten en te selecteren dans-en zo ja, dan heb je een kleedkamer beschikbaar, zodat u jurken kunnen schakelen voordat de receptie?
Al deze tips kunnen u helpen u door de zee van jurken om een ​​beperking van uw zoekwoorden tot enkele potentiële winnaars. Als je eenmaal hebt afgerekend op een reeks van ontwerpen die je echt wilt, ben je klaar om te proberen op die jurken aan "de ene" vinden, dus je kunt er zo mooi als je je voelt op uw speciale day.   snowboots

没有评论:

发表评论